Zoek

Ontdek onze keukens

De keukencollecties van Nolte keukens

Op deze pagina vindt u alvast een voorproefje van onze uitgebreide keukencollecties van Nolte keukens: van klassieke keukens tot tijdloos design en greeploos. Alle combinaties van kleuren, materialen en keukenapparatuur zijn mogelijk. Zo kunt u op uw gemak inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en wilt u meer informatie? Bezoek dan één van onze keukenshowrooms in Apeldoorn, Amersfoort, Almere, Baarn, Enschede of Lelystad. Onze adviseurs helpen u graag verder met die ene persoonlijke keuken die perfect bij uw wensen past.

Greeploos

De kunst van het weglaten, zo mooi kan greeploos zijn. Onze greeploze keukens zijn leverbaar in mat, glans en zelfs in massief hout en glas.

Modern

Een moderne keuken is een keuken met strakke lijnen en eenvoudige belijning. De moderne keuken is in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons deze stijl in o.a. hoogglans en mat.

Tijdloos

In deze stijl vindt u bij ons een breed aanbod. Met de neutrale kleuren en stijlvolle elementen past een tijdloze keuken
in iedere woning.

Nieuw Klassiek

Onze klassieke keukens bieden u de warmte en gezelligheid die u van een Nolte keuken mag verwachten. Wij bieden u een groot assortiment in diverse houten fronten of gelakte fronten in 16 verschillende kleuren.