Zoek

Werken bij
Nolte keukens

Vacature

Adviseur V/M

Nolte küchen Center No. 1

Als toonaangevende keukenfabrikant heeft Nolte Küchen een rijke geschiedenis van innovatie en compromisloze kwaliteit. Wij geloven dat een keuken meer is dan alleen een verzameling kasten en apparatuur; het is een ruimte die warmte, comfort en persoonlijkheid moet uitstralen. Inmiddels is Nolte Küchen Center No. 1 al meer
dan 20 jaar gevestigd in Nederland, met 6 brandshops verdeeld over het land.

Jouw verantwoordelijkheden

Als keukenadviseuse/keukenadviseur bij Nolte Küchen Center No. 1 ben je het gezicht van een van onze 6 brandshops en speel je een cruciale rol in het creëren van de ideale keuken voor onze klanten. Je verantwoordelijkheden omvatten het actief luisteren naar de behoeften en wensen van klanten om op maat gemaakte keukenoplossingen te bieden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het professioneel en overtuigend presenteren van ons assortiment en het adviseren van klanten bij het maken van keuzes. Je maakt gebruik van je designgevoel om aantrekkelijke keukenconcepten te ontwerpen, waarbij je effectief digitale hulpmiddelen en software inzet om klanten te voorzien van visuele presentaties.

Jouw skills

  • Sterk sociaal vaardig: Goede luistervaardigheden en heldere, overtuigende communicatie zijn cruciaal om de behoeften van de klant te begrijpen en hier op de juiste manier op te reageren.

  • Oog voor de klant: Het vermogen om de wensen en verwachtingen van klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.

  • Design met passie: Een goed oog voor esthetiek en design om klanten te helpen bij het maken van stijlvolle en functionele keuzes.

Ons aanbod

Je komt te werken met een gemotiveerd team aan professionals die verstand hebben van de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en materialen en de tijd neemt om te luisteren naar de wensen van onze klanten en bouwen aan de ideale keuken. Als je bij ons komt werken nemen we de tijd om je in te werken om alle vakinhoudelijke kennis op te doen. We zijn een dynamisch en snelgroeiende organisatie die doorgroeikansen bieden. In ons hecht en gemixt team aan mannen en vrouwen, organiseren we meerdere malen per jaar verschillende bedrijfsuitjes en wordt er aan het einde van de week vaak nog na geborreld.

Uiteraard krijg je een goed salaris dat is gebaseerd op je kennis en ervaring. Daarnaast is er een ruim aanbod van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en eventueel een (elektrische) auto van de zaak.

Je kan bij ons zowel Fulltime als Parttime komen werken.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Stuur uw deze op naar werkenbij@noltekeukens.nl

Mocht je verder nog vragen hebben, stuur ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Lesley-Ann Heerkens,  je toekomstige collega

Interesse?

Mail je CV naar werkenbij@noltekeukens.nl

T.a.v. Lesley-Ann Heerkens

Of vul het contact formulier hiernaast in