Werken bij
Nolte keukens

Vacature

Filiaalmanager Keukenadviseur m/v

Voeg je header hier toe

Een keukenadviseuse/keukenadviseur/verkoopmedewerk(st)er van Nolte Keukens is enthousiast, leergierig, sales driven, communicatief sterk en sociaal vaardig. Het is een voordeel als je over ervaring in de keukenbranche, horeca, retail (bv. kledingbranche) beschikt, maar het is geen vereiste.

Onze organisatie bestaat uit een jong en enthousiast team van verkoopmedewerkers dat graag klaar staat voor de klant. Ben jij een gedreven sales adviseur/adviseuse en tevens een representatieve gastheer/gastvrouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen:

• Rijbewijs B pre , niet noodzakelijk
• Bereid om te werken in het weekend

Profiel:

Als gesprekspartner voor klanten dien je zelfstandig te kunnen werken, initiatief te nemen en in staat zijn een deskundig advies te geven. Goed luisteren naar wat de klant wil, is daarbij van groot belang. Daardoor ben je in staat wensen en keuzes om te zetten naar de beste oplossingen. Als je niet de juiste bagage hebt, valt dat nog wel te leren. Daar helpen we je graag bij. Verder kan het handig zijn als je affiniteit hebt met computers en vormgevingsprogramma’s.

Wij bieden:

• Product-training en coaching.
• Marktconform salaris

In de visie van Nolte Keukens is een keuken pas echt een keuken als er een eigen persoonlijke sfeer omheen gebouwd kan worden. Dat brengen we in de inrichting van onze unieke showrooms duidelijk tot uitdrukking. Design en Duitse kwaliteit voeren er de boventoon. Bij Nolte Keukens kan de klant zich volop laten inspireren door de fraaie voorbeelden, maar de eigen smaak en wensen staan altijd voorop.

Je komt te werken als verkoopmedewerk(st)er in een onderscheidend en groeiend keukenconcept met vijf showrooms in Nederland.

Ben je op zoek naar een inspirerende baan met volop klantencontact en fijne collega’s in een dynamische omgeving? Kies dan voor Nolte Keukens! Wij bieden je graag de kans om creativiteit te ontwikkelen en ervaring op te doen. Groei mee in het succes van onze keukenformule en profiteer van een passende beloning.

Wij bieden:

Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Interesse?

Mail een brief met CV naar

werkenbij@noltekeukens.nl

T.a.v. Dhr. J. Smith.

Of vul het contact formulier hiernaast in