Zoek

Disclaimer

Nolte keukens is onderdeel van (bedrijfsnaam) in ……… Geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer: ……. Voor vragen over deze webshop kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@noltekeukens.nl. Wij staan u graag te woord.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze webshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat er bepaalde informatie onjuist of incompleet is. Nolte keukens is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op deze of andere door Nolte keukens beheerde websites. Mogelijke type-, druk- en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. Nolte keukens behoudt tevens het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u hiervan op de hoogte te brengen.

Auteursrecht
Niets uit de teksten of grafische elementen mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Nolte keukens. Eventuele toestemming kan verkregen worden via bovenstaande contactgegevens.

Deze disclaimer kan ten alle tijden en zonder notificatie worden gewijzigd.