Search

Briljante en onverwachte innovatie

Dromen zijn grenzeloos. Samsung Electronics vindt de toekomst
steeds opnieuw uit om zo een gelukkiger en rijker leven mogelijk
te maken. We verkennen onbekende gebieden om potentieel te
ontdekken en en ons blijvend te verbeteren.

Digitale apparaten

Met onze visie om een lifestyle-ontwerper te zijn, leveren we consumentgerichte innovatie die naadloos aansluit op de levensstijl van diverse consumenten.

Samsung Electronics streeft er onophoudelijk naar om innovatieve producten en ervaringen te leveren die het gebruiksgemak maximaliseren en het leven van consumenten verbeteren. We zijn van mening dat technologie er is voor iedereen en onze innovaties zijn ontworpen om persoonlijkere en intuïtievere ervaringen te bieden die de persoonlijkheden van consumenten uitdrukken. Het is deze niet aflatende focus op de consument die ons ertoe heeft gebracht de koelkastlijn ‘Bespoke’ te creëren, waarmee elke gebruiker de kleur en het type van zijn koelkast kan veranderen, aangepast aan hun levensstijl.

Samsung is ook marktleider op het gebied van intelligente apparaten met een hoogwaardig, slim aanbod. Onze AI-wasmachines leren elke gebruiker steeds beter kennen en geven aanbevelingen voor aangepaste cycli, zodat de was in een handomdraai kan worden gedaan. Onze nieuwste robotstofzuiger JetBot AI+ is uitgerust met AI-technologie die obstakels identificeert en classificeert en vervolgens de beste schoonmaakroute bepaalt.

Daarnaast zet Samsung duurzaamheid centraal. Intelligente wasmachines optimaliseren de cyclusinstellingen om ervoor te zorgen dat u precies genoeg water en wasmiddel gebruikt. Met de verwisselbare panelen van onze ‘Bespoke’ koelkasten kunnen consumenten het ontwerp en de werking van hun koelkast aanpassen aan de veranderingen in levensstijl in plaats van elke keer een nieuwe te kopen. Door te werken aan het behoud van grondstoffen, het verlengen van de levensduur van producten en het verminderen van afval, blijft
Samsung duurzaamheid centraal stellen in al haar innovaties. 

nl-feature-bringing-new-design-harmonyto-your-kitchen-226762358
nl-feature-simply-easier-control-anytime-and-anywhere-226762354
nl-feature-efficiently-cook-multiple-dishes-at-once-226762381