Zoek

GROHE is 's werelds marktleider
in de sanitairbranche.

Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid houden wij als internationaal merk hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden. GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

MODERNE KEUKENKRANEN

De kraan in je keuken zal veel gebruikt worden. Of je nu je groenten of fruit wilt afspoelen, de afwas wilt doen of de waterkoker wilt vullen, de kraan in je keuken is essentieel. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de aanschaf van de keukenkraan, zodat je er een kiest met functies die jij belangrijk vindt. Natuurlijk gaat het niet alleen maar om de functionaliteit. Gelukkig zijn moderne keukenkranen heel kleurrijk en trendy dus er is er vast wel eentje te vinden die mooi bij je nieuwe keuken past.

Bij slimme technologie denken de meeste mensen aan apparaten voor de woon- of werkkamer. Maar ook bij moderne keukenapparatuur speelt slimme technologie een steeds belangrijkere rol, denk bijvoorbeeld aan infraroodsensoren en automatische uitschakelmogelijkheden. Designtrends zoals waterfilterkranen en een kokendwaterkraan zoals de GROHE Red helpen je om je keuken te moderniseren. Keukenkranen zijn niet het enige in je keuken waar slimme technologie wordt geïntegreerd om het gebruiksgemak in je keuken te verhogen.

Een slim ontworpen gootsteen met hoogwaardige technologie hoort bijvoorbeeld ook bij een moderne keuken – GROHE spoelbakken zoals de K400 composiet spoelbak met afdruiprek beschikken over de GROHE Whisper-technologie die hinderlijk geluid voorkomt.