Zoek

over Bosch

 

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven.

Bosch producten zijn van betrouwbare en duurzame kwaliteit en dat is te merken. Zelfs na regelmatig intensief gebruik levert onze huishoudapparatuur nog topprestaties! We doen er alles aan om apparaten langdurig waar voor hun geld te laten bieden. Ook proberen we met ons productaanbod jou nog meer gemak te bieden in het dagelijks leven.

Als beste getest.

Bosch streeft ernaar jouw huishouden aangenamer en makkelijker te maken. En volgens testjury’s slagen we daar aardig in. Zo is Bosch hét nummer 1 merk voor groothuishoudelijke apparaten in Europa* Dit zullen wij altijd na blijven streven: door aandacht te besteden aan ieder detail, door gebruik van het beste materiaal en uiteraard door onze verantwoordelijkheid te nemen. Want wat we willen is dat jij kunt genieten van technologie voor het leven.

Ook ontvangt een Bosch apparaat regelmatig het stempel ‘Als beste getest’ door de Consumentenbond of Kieskeurig, of een prijs voor beste design. Ontdek welke apparaten dat zijn.

*Bron Euromonitor International Limited; volume sales 2022

Gezond en duurzaam leven.

Bosch huishoudapparatuur maken gezond leven gemakkelijk. Eet een beetje beter, leef gezonder of oefen meer. Wie wil dat nou niet? Het leven van alledag maakt het ons echter niet altijd gemakkelijk om onze goede bedoelingen na te komen. Daarom hebben we bij Bosch huishoudelijke apparaten ontwikkeld die u ondersteunen om uw leven zo gezond mogelijk te leven. Ontdek Bosch Simply Healthy: vier gebieden voor een holistisch gezonde levensstijl.

Bosch accent line.

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel en gezond te koken? Een superflexibele inductiekookplaat? Of een ingebouwde koffiemachine voor de lekkerste cappuccino? Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen met apparaten die perfect op elkaar aansluiten, maar die ook op zichzelf al precies de aanvulling zijn die je nodig hebt. Onze accent line apparaten zijn namelijk standaard uitgerust met bijzondere extra’s die ervoor zorgen dat je niets tekortkomt.

Bosch EXCLUSIV lijn.

Omdat we ernaar streven onze klanten alleen het beste te bieden, ontwikkelen we sinds 30 jaar Bosch EXCLUSIV voor de geselecteerde retailers. Met deze exclusieve lijn haal je duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. De EXCLUSIV apparaten zijn bijzonder comfortabel in het gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken, zoals een SoftClose deursluiting op de EXCLUSIV koelkasten en geluidsisolatie op de wasmachines en drogers. Daarnaast kun je standaard rekenen op vakkundig advies en gespecialiseerde service.

Home Connect.

We weten allemaal dat goede communicatie het dagelijks leven makkelijker maakt. Je kunt steeds meer Bosch huishoudelijke apparaten verbinden via Home Connect. Zo bedien je ze eenvoudig op afstand en blijf je continu op de hoogte, waar je ook bent. En doordat Home Connect voortdurend wordt bijgewerkt, haal je steeds meer uit je apparaten met nieuwe en verbeterde functies. Hierdoor heb jij meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven.