Zoek

Op zondag keukens kijken bij Nolte

Nolte Küchen Center No. 1 is de specialist in Duitse keukens. De keukenspeciaalzaak Nolte heeft zes verschillende vestigingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad. Bij ons kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige Duitse keukens die rechtstreeks van de Duitse fabriek komen. Wat betekent dit voor u? Topkwaliteit keukens voor de allerlaagste prijs! U kent vast en zeker de voordelen van het kopen van een keuken in Duitsland, maar naast deze bekende voordelen kunnen wij voor u ook de montage van uw keuken en de aansluiting van de bijbehorende inbouwapparatuur volledig laten verzorgen naar uw wensen.

Kies uw keukenstijl bij Nolte

Het maakt niet uit welke keukenstijl bij u past, want Nolte heeft een uitgebreide keuze binnen het assortiment. U kunt kiezen voor greeploos of landelijk, maar daarentegen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld modern of tijdloos. Maar wat houden deze verschillende stijlen precies in? Onder greeploos verstaan we eigenlijk de kunst van het weglaten. Landelijk staat voor warmte en gezelligheid waarbij Nolte een groot assortiment in diverse houten fronten of gelakte fronten heeft in combinatie met diverse kleuren. U kunt ook kiezen voor modern wat eigenlijk staat voor een keuken met strakke lijnen en eenvoudige belijning. Gaat u liever voor tijdloos? Dan kiest u voor een keuken met neutrale kleuren en stijlvolle elementen.

Welke keuken past bij u?

De 7 zekerheden van Nolte keukens:

Nolte keukens rechtstreeks van Duitse Fabriek

Nolte Küchen Center No. 1 heeft als enige in Nederland toestemming om keukens rechtstreeks van fabriek te leveren aan de consument. Dit wordt gedaan onder de gedeponeerde naam Nolte Küchen Duitsland. Hierbij is geen sprake van een tussenkomst tussen een inkooporganisatie en/of ketenbranche waardoor het Duitse vakmanschap en de vertrouwde Nederlandse service direct om de hoek komen kijken. Met name de service staat bij Nolte hoog in het vaandel!

Koopzondagen bij Nolte

Wilt u graag Nolte bezoeken om een keuken naar wens uit te zoeken op een zondag, maar weet u niet wanneer de exacte koopzondagen zijn? Neem dan een kijkje op de onderstaande buttons van de betreffende vestigingen zodat u precies ziet welke vestigingen wanneer open zijn.

Let op: per vestiging zijn de koopzondagen verschillend.