Zoek
MAKING LIFE EASY. SINCE 1916.

EEN VEREENVOUDIGD LEVEN THUIS

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Wij combineren ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat we doen.

ONZE GESCHIEDENIS

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens en al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. Zanussi heeft sindsdien een baanbrekende rol gespeeld in huishoudelijke apparatuur. Met innovaties zoals het eerste gasfornuis en de eerste koelkast met automatische ontdooiing. Slim Italiaans ontwerp is de hoeksteen van ons actuele succes, zoals dat 100 jaar geleden ook was.

ALLES. ZOVEEL MAKKELIJKER.

In de afgelopen 100 jaar hebben we een aantal slimme ideeën gehad die allemaal op één ding waren gebaseerd: producten maken voor een eenvoudiger leven. We hebben het wassen van grote ladingen wasgoed eenvoudiger gemaakt met wasmachines met XXL-capaciteit. Wij maken het leven thuis eenvoudig, zodat u meer tijd heeft voor uw vrienden en gezin.

ONTWERP EN INNOVATIE

We streven ernaar uw leven te vereenvoudigen in uiteenlopende categorieën, zoals koelkasten, fornuizen, ovens, afzuigkappen en kookplaten, wasmachines en wasdrogers.