Zoek

Keukens Duitsland

Keukens Duitsland, de waar- en onwaarheden.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een Duitse keuken? Wij hebben een aantal argumenten voor u op een rijtje gezet.

Keukens Duitsland, die zijn rechtstreeks te bestellen van de fabriek!

Dit klopt, maar u hoeft hiervoor niet de grens over. Bij Nolte kuchten center no.1 kunt u terecht voor een degelijke kwaliteitskeuken rechtstreeks van de fabriek. U vindt ons gewoon Nederland. Wij hebben filialen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad.

Keukens Duitsland, die zijn kwalitatief het beste!

Ja, dat klopt en met onze jaren lange ervaring is dat iets wat we zeker kunnen bevestigen. Nolte is een gevestigde naam die garant staat voor een oerdegelijk kwaliteitsproduct dat lang meegaat.

Keukens Duitsland, want die zijn daar goedkoper !

Nee, dit klopt niet! Bij ons in Nederland koopt u dezelfde kwaliteit tegen dezelfde lage prijs. U hoeft niet langer de grens over. Met onze prachtige showrooms in Almere, Amersfoort,  Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad is het helemaal niet meer nodig om helemaal naar Duitsland te rijden. Wij leveren immers Duitse keukens rechtstreeks af fabriek, zonder tussenkomst van ketenbedrijven en Nederlandse inkoopcombinaties

Keukens Duitsland, die zijn uitgerust met goede inbouwapparatuur !

Dit klopt niet altijd maar wel bij Nolte kuchten center no. 1. Wie bij ons een keuken koopt is verzekerd van A-merken inbouwapparatuur zoals AEG, Siemens, Samsung en Smeg.