Zoek

Innovatieve ideeën made by Nolte küchen

Om u een heel persoonlijke droomkeuken te kunnen leveren, vijlen wij voortdurend verder aan design. Innovatieve ideeën en een fris, creatief briesje helpen ons om onze productie steeds verder te verbeteren. Het resultaat: veel keukeneigenschappen van topkwaliteit.

Matrix 900: de extrahoge corpus

Matrix 900 biedt met 900 mm corpushoogte maar liefst 20% meer opbergruimte vergeleken bij de standaardhoogte met 750 mm. In combinatie met een lage sokkel ontstaat zo een moderne, compacte look met ergonomische werkhoogte.

32% meer opbergruimte

Nolte Küchen biedt verschillende ontwerpdieptes voor de werkbladen. Als u kiest voor 75 in plaats van de gangbare 60 cm, dan heeft u niet alleen meer oppervlak voor werken en dingen neerzetten, maar ook 32 procent meer opbergruimte in de kasten eronder.

Matrixart: de greeploze keuken

Bij MatrixArt wordt het greepspoor in de kast geïntegreerd. Door verschillende kleuren of met Emotion Light – een op led gebaseerd verlichtingssysteem voor dimmen – kunt u naar wens accenten zetten en traploos tussen warm en koud licht wisselen.

Matrix150: onze rastermaat

Dankzij de universele maatstappen van 150 mm krijgt men bij de onder- en hangkasten een perfect voegenbeeld met constante lijnvoering, waar alle gangbare elektronische apparaten naadloos in passen.

Grote variatie aan materialen om enthousiast van te worden

Bij Nolte Küchen heeft u toegang tot alle trendmaterialen, ongeacht uw budget. Of u nu hout, lak, glas, metaal of cement wilt, wij bieden u voor elk origineel materiaal ook een zeer echt uitziende reproductie.

Matte-lak-concept

Vind de kleurencombinatie die bij u en uw keuken past: met 19 nuances en tal van kleurenparen is het matte-lak-concept inmiddels al in vier frontprogramma’s verkrijgbaar en dus voor alle stijlrichtingen toepasbaar.

Afgestemd binnendecor

Onze Nolte-keukens zijn aan de binnen- en buitenkant universeel. Dat betekent dat alle corpusdecors niet alleen aan de buitenkant te zien zijn, maar ook binnenin. Een meerwaarde die bij ons standaard en dus zonder toeslag beschikbaar is.

Afdichtrand

Om het binnendringen van stof en vocht (bijv. damp) te voorkomen en het zachte sluiten van de deuren en uittrekelementen te garanderen, zijn al onze kasten aan de voorkant voorzien van een afdichtrand die qua kleur aan de kast kan worden aangepast. Bovendien voorkomt de afdichtrand dat lichtstralen van de binnenverlichting door de kier tussen corpus en kastdeur heen komen.

Varianten uittrekelementen

Met PremiunLINE bieden wij u drie varianten uittrekelementen in rvs-look. Of u nu kiest voor het basismodel met reling, de PremiumLINE Box voor maximale opbergruimte of de elegante PremiumLINE Glas met glazen frame: alle volledige uittrekelementen hebben een rustig verloop en zijn bestand tegen een belasting van 80 kilogram.

Scharnieren met demping

De scharnieren die in onze keukens worden gebruikt, beschikken over een geïntegreerd dempingselement en de openingshoek bedraagt 105° – comfort dat bij ons standaard is, dus zonder toeslag.

Strokende inbouw

Spoelbak van rvs of graniet. 40 of 25 mm werkbladdikte: u kunt elk decor kiezen. En zelfs bij werkbladen van 12 mm kunt u alle PRO-decors kiezen.