Zoek

De 7 zekerheden van Nolte

1 Zeker van topkwaliteit

Nolte Küchen kiest al sinds 1958 voor innovaties en de hoogste Duitse kwaliteitsstandaarden. Met 1100 gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers en compromisloze kwaliteitscontroles van eerste idee tot de compleet opgeleverde keuken.

 

2 Zeker het grootste assortiment

Nolte Küchen heeft de meeste kleurcombinaties tussen deuren, werkbladen en accessoires waardoor het geheel een charme krijgt van een compleet meubel. Nolte biedt veelzijdige inspiratie, met keukens die men zodanig kan combineren, dat ze perfect bij de ruimte-afmetingen, het budget en de persoonlijke woonstijl passen.

 

3 Zeker geen aanbetaling

Bij bestelling van uw keuken vraagt Nolte Küchen Center No.1 geen aanbetaling.

 

4 Zeker van topgarantie

Door uitsluitend gebruik te maken van A-merken, conformeren wij ons aan de desbetrefende fabrieksgarantie. Duidelijker kan niet.

 

5 Zeker altijd vakkundige montage, inclusief aansluiten

Nolte Küchen Center No.1 biedt u de mogelijkheid om de gehele plaatsing, montage en aansluiting van uw keuken te regelen. Uiteraard wordt dit uitgevoerd door vakmensen.

 

6 Zeker een perfecte service

Dankzij de rechtstreekse leveringen vanaf de fabriek is er geen ‘ruis op de lijn’; uw wensen worden 1-op-1 vertaald. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke partij die u goed kent. Daardoor leveren wij altijd met een 100% tevredenheids-garantie.

 

7 Zeker de laagste prijs voor de beste kwaliteit

De bekende Duitse degelijkheid staat garant voor de lange levensduur van uw keuken. De rechtstreekse levering af fabriek garandeert de laagste prijs.