Search

Duitse keuken

Bent u ook op zoek naar een Duitse keuken? Maar u wilt niet helemaal naar Duitsland rijden? Bij Nolte Kuchen Center no. 1 bent u aan het juiste adres.

Met vestigingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad bieden wij u een zeer ruimte collectie.

Het maakt niet uit of u nu van een strakke, klassieke, landelijke of kleurrijke Duitse keuken houdt. Nolte Küchen Center no. 1 heeft uw droomkeuken voor Duitse-prijzen. Wij hebben als enige in Nederland toestemming om onder de naam Nolte Küchen Duitsland keukens te verkopen. Het gaat hier om de levering van de echte Duitse keuken rechtstreeks van de fabriek rechtstreeks aan de consument in Nederland.

Een Duitse keuken koopt u dus gewoon in de  buurt. U profiteert van het keukenvakmanschap uit Duitsland maar met de vertrouwende Nederlandse service. Uiteraard voor de laagste prijzen die net zo laag zijn als over de grens.

Onze Duitse keuken aanbod komt goed tot zijn recht in de showrooms in een van onze vestigingen. Van alle stijlen treft u diverse modellen aan. Diverse stijlen en kleurenvariaties, alles is vertegenwoordigd in onze vestigingen in Almere, Amersfoort,  Apeldoorn, Baarn, Enschede en Lelystad.

Kortom, wilt u professioneel advies voor betaalbare prijzen? Kom dan snel langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op